Bemiddelingsburo EDC-Eric De Corte


Koningin Astridlaan 28 bus A002 2950 Kapellen
+32477790502 Klik om te bellen

Over Bemiddelingsburo EDC-Eric De Corte

Als bemiddelaar gaat Eric op een zachte manier om met mensen in een conflictueuze situatie. Hij slaagt er in om mensen dicht(er) bij elkaar te brengen en hen samen naar ‘hun’ oplossing te leiden.

In FAMILIALE zaken bemiddelt Eric (echt-)scheidingen en regelt hij alles tot en met de inleiding bij de rechtbank van de scheiding en de regelingsovereenkomst. Maar ook is er ouderschapsbemiddeling, het herzien van bestaande ouderschapsovereenkomsten, berekenen van onderhoudsgelden (alimentatie), de fiscale aspecten ervan, bemiddelen in generatieconflicten en moeilijkheden tussen grootouders en kinderen.

HANDELSZAKEN: Vanuit zijn ervaring in het bedrijfsleven bemiddelt Eric in en tussen ondernemingen. Bij wijze van voorbeeld: tussen ondernemingen bij allerlei soorten betwistingen, bij conflicten op de werkvloer, tussen vennoten onderling, in raden van bestuur, en zo meer.

RELATIE-HERSTELBEMIDDELING: koppels die het moeilijk hebben in hun relatie en die niet kiezen voor een scheiding, helpen om de relatie nieuwe zuurstof te geven zodat ze opnieuw samen hun weg gaan;

VOORDRACHTEN: op aanvraag geeft Eric voordrachten voor diverse verenigingen.

DOORGEVEN KENNIS EN ERVARING: Eric is gastdocent praktijk bemiddeling aan de Antwerpse Hogescholen, lesgever aan het IGO-Instituut voor Gerechtelijke Opleiding van toekomstige magistraten, familie- en jeugdrechters.

WORKSHOP STARTENDE BEMIDDELAARS: Eric helpt beginnende bemiddelaars om hun praktijk succesvol op te starten: hij reikt hen een business-model aan, maakt hen wegwijs in een businessplan, marketing- en communicatieplan.

WOKSHOP FISCALITEIT BIJ SCHEIDING: Hij geeft workshops aan notarissen, advocaten, collega-bemiddelaars en boekhouders/accountants zodat zij wegwijs worden in de specifieke materie van fiscaliteit bij echtscheidingen.

WEBSITE: Zijn drukbezochte website www.ericdecorte.be met meer dan 370 blogartikels, wordt maandelijks door ca 17.000 bezoekers bezocht. Samen raadplegen deze bezoekers maandelijks meer dan 35.000 webpagina’s. Zijn bijna wekelijkse nieuwsbrief telt thans 964 gratis abonnees.

Foto's

Bemiddelingsburo EDC-Eric De Corte in het kort

Soort bemiddeling

Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Logo Bemiddelingsburo EDC-Eric De Corte

Bemiddelingsburo EDC-Eric De Corte

Bemiddelingsburo EDC-Eric De Corte


Koningin Astridlaan 28 bus A002 2950 Kapellen
+32477790502 Klik om te bellen