Bemiddelingskantoor Neetens


Kwakkelstraat 65 9190 Stekene
0479460635 Klik om te bellen

Over Bemiddelingskantoor Neetens

Waarom is Bemiddelingskantoor Neetens de beste keuze voor u?

Samen Conflictvrij? Ons bemiddelingskantoor heeft een bijzondere samenwerking met andere zelfstandige Bemiddelaars hierdoor kunnen wij bemiddelen op diverse gebieden. Bemiddelingskantoor Neetens is zowel Werkzaam in België als in Nederland.

Meer over Bemiddelingskantoor Neetens:

Binnen ons bemiddelingskantoor vervul ik de dagelijkse leiding. En sta ik mensen bij die te maken krijgen met een conflict, echtscheiding, zorgconflict, vastgoedconflict. Samen met ons team verdelen wij de werkzaamheden. En bieden wij een deskundige en professionele kwaliteit van bemiddeling. Wij bieden ook op maat van de cliënt de nazorg na bemiddeling.

Wat kan Bemiddelingskantoor Neetens u bieden?

Onze specialiteiten liggen op het vlak van Familiezaken waaronder echtscheiding, omgangsregelingen en ouderschapsplan. en nieuwe samengestelde gezinnen. Zorgbemiddeling hier gaat het voornamelijk over conflicten die met zorg te maken hebben, zoals ziekenhuizen, artsen, verzorgingstehuizen, werkverzuim. Vastgoedbemiddeling waarbij er conflicten zijn tussen huurders en verhuurders.

Wie gingen u voor?

Onze klanten wonen zowel binnen België als binnen Nederland. Wij streven er naar dat al onze cliënten een deskundig advies krijgen en professionele houding is standaard voor elke Bemiddelaar. Ook waarderen onze cliënten het dat er voldoende deskundigheid is op diverse gebieden. Onze cliënten kunnen altijd rekenen op professionele nazorg.

Bemiddelingskantoor Neetens in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Onze locatie

Logo Bemiddelingskantoor Neetens

Bemiddelingskantoor Neetens

Bemiddelingskantoor Neetens


Kwakkelstraat 65 9190 Stekene
0479460635 Klik om te bellen