HURTECANT & PARTNERS DETECTIVES - EXPERTEN


Hoornstraat 4 8730 Beernem
0032 (0)50 33 69 20 Klik om te bellen

Over HURTECANT & PARTNERS DETECTIVES - EXPERTEN

Het detectivekantoor Hurtecant werd opgericht in 2000 door aanvankelijk drie privé-detectives en een licentiaat criminologie. Begin 2006 wordt het kantoor Hurtecant & Partners opgericht en telt op heden 17 medewerkers, o.a. een burgerlijk ingenieur en vier criminologen, allen vergunde privé-detectives. Door de synergie van een doorgedreven specialisatie en een rationele taakverdeling behandelt het kantoor elk onderzoek op professionele wijze. Hurtecant & Partners beoogt hiermee een betere dienstverlening ter beschikking van het cliënteel te kunnen stellen.

Het kantoor stelt zich ten dienste van particulieren, advocaten, ondernemers en bedrijven in de meest uiteenlopende economische sectoren, zowel in België als in het buitenland.

Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholingen in de diverse vakgebieden. Het kantoor investeert permanent in technische hulpmiddelen. Afhankelijk van de behoeften van de cliënt werken wij samen in nauw overleg met gerechtsdeurwaarders, notarissen en onafhankelijke experten. Bel voor meer info 050/33.69.20

Foto's

HURTECANT & PARTNERS DETECTIVES - EXPERTEN in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Onze locatie

HURTECANT & PARTNERS DETECTIVES - EXPERTEN


Hoornstraat 4 8730 Beernem
0032 (0)50 33 69 20 Klik om te bellen